Cel mai frumos mobilier de grădină pentru care putem opta este ciubărul din lemn. Niciun alt material, dacă e să-l comparăm cu lemnul, nu are o textură atât de naturală, un miros atât de plăcut și o estetică atât de tradițională, dar cu iz modern precum acesta.

Amplasarea unui ciubăr din lemn în grădină vă oferă posibilitatea de a petrece serile reci și geroase de iarnă într-o atmosferă familială confortabilă și plăcută. Nimic nu se poate echivala cu plăcerea simțită în momentul în care intri în apa caldă din ciubăr, în timp ce vremea este rece, iar în jur tot ce cuprinde este alb. După o zi lungă de lucru sau de joacă, atât adulții, cât și copiii se pot bucura de scăldat într-o cadă cu hidromasaj. Această activitate nu este altceva decât un impuls binevenit și binemeritat de energie pentru următoarele câteva zile.

Băile calde sau reci într-un ciubăr de lemn vă pot ajuta să scăpați de diverse afecțiuni ale pielii, pot îmbunătăți circulația sângelui și întări sistemul imunitar. În plus, orice tip de lemn emană în aer numeroase substanțe benefice care curăță aerul de diverse bacterii dăunătoare care ne pot afecta. 

Afișez toate cele 7 rezultate

 • ciubar lemn tratat termic subacvaticciubar lemn tratat termic subacvatic

  Ciubar din lemn tratat termic cu soba subacvatica

  12 195 lei

  Setul de bază include: • Ciubar din lemn tratat termic cu 2 inele din otel inoxidabil • Soba subacvatica de interior pe lemne cu cos de fum 2m • Gard separator si banca din lemn • Scara (0,5 m) • gaura evacuare

 • ciubar lemn tratat termic oval soba exterioaraciubar lemn tratat termic oval soba exterioara

  Ciubar din lemn tratat termic oval cu/fara soba exterioara

  8 098 lei

  În cazul în care sunteți în căutarea unui ciubar care nu numai că va arăta fabulos, dar este rezistent si la condițiile meteorologice nefavorabile, trebuie să alegeți cu siguranță ciubarul din lemn tratat termic! Lemnul tratat termic este mai bine protejat impotriva contracțiilor și scurgerii, are o mai bună izolare termică, este mai igienic, niciodată…

 • ciubar lemn molid soba exteriorciubar lemn molid soba exterior

  Ciubar din lemn molid

  7 145 lei

  Ciubarul din lemn amplasat in gradina ne incanta cu aspectul și eleganta unui mobilier de gradina. Nici una din celelalte materiale nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea calda ca lemnul.

  Amplasarea ciubarului din lemn in gradina va da posibilitatea de a petrece serile geroase de iarnă într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută. Este intodeauna o plăcere baia si relaxarea într-o cada fierbinte pe o vreme geroasă, când totul în jur este alb. După o zi lungă de lucru sau de joaca, adulții și copiii se vor bucura de scăldat într-o cadă cu aeromasaj. Aceasta activitate va da un impuls de energie pentru următoarele câteva zile.

  Setul de bază include: • Ciubar din lemn molid cu 2 inele din otel inoxidabil • Soba de exterior pe lemne cu cos de fum 2m • Banca din lemn • Scara (0,5 m) • Gaura evacuare

 • ciubar lemn tratat termic soba exterioaraciubar lemn tratat termic soba exterioara

  Ciubar din lemn tratat termic

  9 364 lei

  În cazul în care sunteți în căutarea unui ciubar care nu numai că va arăta fabulos, dar este rezistent si la condițiile meteorologice nefavorabile, trebuie să alegeți cu siguranță ciubarul din lemn tratat termic! Lemnul tratat termic este mai bine protejat impotriva contracțiilor și scurgerii, are o mai bună izolare termică, este mai igienic, niciodată…

 • ciubar lemn molid oval soba exterioaraciubar lemn molid oval soba exterioara

  Ciubar din lemn molid oval cu/fara soba exterioara

  6 050 lei

  Acum ciubarele din lemn sunt disponibile si în formă ovală, acestea pot fi foarte utile în proiectarea anumitor zone. Ciubarul oval are un design placut si este foarte funcțional. Căzile sunt dotate cu bănci confortabile. Toate ciubarele noastre din lemn se livreaza gata asamblate. Tot ce trebuie să faceți este să aveti locul pregatit pentru…

 • Ciubar din lemn molid cu soba subacvaticaCiubar din lemn molid cu soba subacvatica

  Ciubar din lemn molid cu soba subacvatica

  9 955 lei

  Ciubarul din lemn cu sobă încorporat în zilele noastre a câștigat popularitate printre produsele de spa si wellness. Această tendință poate fi explicată prin calitățile unice a materialului utilizat pentru producerea de căzi cu hidromasaj. Lemnul este un material puternic, fiabil, natural și benefic pentru sănătatea umană. Interiorul ciubarului din lemn cu sobă încorporată este împărțit…

 • ciubar secuiesc

  Ciubar secuiesc

  7 720 lei

  Ciubar secuiesc din lemn de molid, tratat cu ulei pe exterior (nuanta inchis/deschis) si inele din otel inoxidabil. Ciubarul secuiesc este o soluție excelenta pentru relaxare, ameliorarea stresului, pentru confortul familiei și al prietenilor. Va recomandam sa folositi si baia de sare, care poate sa fie un remediu a bolilor reumatice, a problemelor de piele, insa poate…

Ciubărul din lemn cu sobă Încorporată

Printre ciuberele care au câștigat popularitate în rândul produselor de spa și wellness se numără și ciubărul din lemn cu sobă încorporată. Lemnul s-a dovedit a fi de-a lungul timpului nu doar un material natural, puternic și fiabil, ci și un material benefic pentru sănătate. Lemnul din care sunt confecționate ciuberele cu hidromasaj este atent selectat, tocmai pentru că rezultatele trebuie să satisfacă dorințele celor care mizează pe ciuberele din lemn.

Interiorul ciubărului este împărțit în două părți: o zonă mai mică cu sobă separată printr-un gard de protecție, respectiv și o zonă mai mare, dedicată scăldatului. 

Apa se încălzește cu aproximativ 5°C într-o oră. Viteza de creștere a temperaturii depinde de următorii factori: diametrul ciubărului, cantitatea de apă încălzită, prezența sau absența unui capac, temperatura exterioară și, desigur, tipul lemnului folosit pentru încălzire

Ciubar din lemn molid cu soba subacvatica

Ciubăr din lemn cu sobă Exterioară

Scăldatul într-un ciubăr cu hidromasaj din lemn cu sobă exterioară aduce relaxare, stârnește o mulțime de emoții pozitive și oferă posibilitatea de îmbunătățire atât a sănătății fizice, cât și psihice.

Ciuberele noastre sunt produse în diferite forme și dimensiuni, tocmai pentru a răspunde cât mai multor așteptări și cerințe impuse de clienți. De asemenea, vă punem la dispoziție o gamă largă de accesorii cu ajutorul cărora vă puteți îmbunătăți experiența.


Sobele exterioare vin și cu avantaje. Iată câteva: conferă un nivel de siguranță mai ridicat; dimensiunea mai mare a cuvei nu necesită spațiu suplimentar pentru sobă; cenușa din sobă nu se împrăștie în cadă; apa rămâne limpede și curată.

Ciubar din lemn molid cu soba subacvatica

Ciubăr din lemn tratat termic

Cele mai frumoase și mai deosebite ciubere sunt realizate în mod tradițional din lemn. 

Dacă sunteți căutarea unui ciubăr care nu numai că încântă din punct de vedere vizual, dar este rezistent și la condițiile meteorologice nefavorabile, atunci ciubărul din lemn tratat termic este pentru dumneavoastră! Lemnul tratat termic este mai bine protejat împotriva contracțiilor și scurgerii, are o mai bună izolare termică, este mai igienic, ca urmare niciodată nu va fi atacat de ciuperci și mucegai, nu va putrezi și nu va deveni negru sau mucegăit. 

Pe lângă avantajele mai sus menționate, lemnul tratat termic este mai plăcut, nu eliberează rășini, are culori mai vii și o textură mai pronunțată. Nu este un tip de lemn toxic, fiind cel mai indicat material pentru fabricarea ciuberelor din lemn!

Ciubărul din lemn oval

Datorită minților ingenioase, în prezent, pe piață, sunt disponibile chiar și ciubere din lemn ovale.

Ciubărul oval este un ciubăr cu design plăcut și funcțional. Căzile, în cazul ciuberelor ovale, sunt dotate cu bănci confortabile. Acestea pot fi produse din diferite tipuri de lemn, precum molid, larice sau lemne tratate termic, existând două dimensiuni și două tipuri de sobe – din aluminiu sau din inox.

Toate ciuberele noastre din lemn se livrează gata asamblate. Tot ceea ce vă rămâne de făcut după ce intrați în posesia ciubărului este să-l puneți la locul pregătit, să-l umpleți cu apă și mai apoi să-l încălziți la temperatura dorită.

End of content

End of content