Ciuberele din fibră de sticlă se pot defini ca fiind combinația perfectă dintre tradițional și modern. Cu alte cuvinte, reținem despre ciuberele din fibră de sticlă acoperite pe exterior cu lemn că acestea combină ingenios și plăcut din, punct de vedere estetic, nu doar materiale moderne de înaltă calitate, ci și materiale tradiționale.

De exemplu, ciubărul din fibră de sticlă cu hidromasaj este foarte confortabil, ușor de utilizat și de întreținut. Ba mai mult, are un aspect elegant. Cada din fibră de sticlă nu are contracții, scurgeri sau deformări, putându-se dota chiar și cu bule de aer și sisteme de iluminat cu LED-uri. 

Prețurile pentru astfel de căzi cu hidromasaj sunt absolut rezonabile. Avem siguranța că aceste ciubere vă vor servi mulți ani, fără nicio problemă.
 

Afișez toate cele 12 rezultate

Avantajele ciuberelor din fibră de sticlă   

Durabilitate
Ciuberele din fibră de sticlă sunt produse din aceleași materiale folosite în producția piscinelor. Materialele sunt ecologice, deci inofensive pentru sănătatea umană. 
Atât copiii, cât si adulții se pot bucura de relaxare în apă caldă în condiții de maximă siguranță!  

Întreținere 
Întreținerea ciubărului din fibră de sticlă este foarte simplă. Tot ce trebuie făcut este să-l spălați bine înainte și după utilizare. Pentru curățarea acestuia recomandăm folosirea unui burete de baie și detergent lichid, special conceput pentru curățarea piscinelor.   

Economie 
Ciubărul cu hidromasaj din fibră de sticlă îmbrăcat cu lemn este foarte fiabil și accesibil din punct de vedere economic. Drept urmare, achiziționarea acestuia este o investiție bună!     

Estetică
Practic, se poate alege orice model din lista disponibilă la noi pe site. Mai apoi, ciubărul se poate completa cu un sistem de iluminat cu LED-uri și sistem de hidromasaj sau jeturi de aer. Această investiție vă permite combinarea hidroterapiei cu terapia de culori și vă ajută să vă relaxați în confortul proprietății dumneavoastră.

Diversitate
Pe lângă posibilitatea de alegere a diferitelor forme, modele și echipamente pentru ciuberele noastre din fibră de sticlă, puteți diversifica, oricând, momentele de relaxare prin adăugarea diferitelor plante aromatice și uleiuri esențiale în apă. 
Procedând astfel veți îmbunătăți în mod semnificativ calitatea apei, care va exercita o influență benefică de vindecare asupra corpului, oferindu-vă în același timp oportunitatea de a vă bucura de aromoterapie. 

Pentru experiențe unice, încercați arome diferite cu fiecare baie!

End of content

End of content