CIUBAR DIN LEMN

 

Ciubarul din lemn amplasat in gradina ne incanta cu aspectul și eleganta unui mobilier de gradina. Niciuna din celelalte materiale nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea calda ca lemnul. 

Amplasarea ciubarului din lemn in gradina, va da posibilitatea de a petrece serile geroase de iarnă într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută. Este intodeauna o plăcere baia si relaxarea într-o cada fierbinte pe o vreme geroasă, când totul în jur este alb. După o zi lungă de lucru sau de joaca, adulții și copiii se vor bucura de scăldat într-o cadă cu hidromasaj. Aceasta activitate va da un impuls de energie pentru următoarele câteva zile.

Baile calde sau reci într-un ciubar de lemn te ajuta sa scapi de multe afectiuni ale pielii, îmbunătățeste circulația sângelui și întărește sistemul imunitar. In plus, orice tip de lemn emana in aer numeroase substante sanatoase care curata aerul de diverse bacterii daunatoare. 

Ciubarul din lemn cu sobă încorporat

Ciubarul din lemn cu sobă încorporat a câștigat popularitate printre produsele de spa si wellness. Lemnul este un material puternic, fiabil, natural și benefic pentru sănătatea umană. Lemnul atent selectat este o parte extrem de importantă a producției si in cazul ciubarelor din lemn cu hidromasaj.

Interiorul ciubarului este împărțit într-o zonă mai mică cu sobă separat printr-un gard de protecție, precum și o zonă mai mare - pentru scăldat. 

Apa se încălzește cu aproximativ 5°C într-o oră. Viteza de creștere a temperaturii depinde de mai mulți factori: diametrul ciubarului, cantitatea de apă incălzită, prezența sau absența unui capac, temperatura exterioară și desigur tipul lemnului folosit pentru incălzire. 

 

Ciubar din lemn cu soba exterioara

Scăldatul într-un ciubar cu hidromasaj din lemn cu soba exterioara va aduce o mulțime de emoții pozitive și va ofera atât sănătatea fizică cat și psihică. 

Ciubarele noastre sunt produse în diferite forme și dimensiuni, pentru a răspunde așteptărilor si a satisface cerințele clientilor! In plus, va punem la dispozitie o gama larga de accesorii, pentru a petrece timpul liber cat mai confortabil! 
Avantajele sobelor exterioare sunt evidente: confera o securitate mai mare, dimensiunea mai mare a cuvei care nu necesită spațiu suplimentar pentru sobă, cenusa din soba nu se imprastie in cada, iar apa rămâne limpede si curata.

CIUBARUL DIN LEMN TRATAT TERMIC

Cele mai frumoase ciubere sunt realizate în mod tradițional din lemn. 

În cazul în care sunteți în căutarea unui ciubar care nu numai că va arăta fabulos, dar este rezistent si la condițiile meteorologice nefavorabile,  trebuie să alegeți cu siguranță ciubarul din lemn tratat termic! Lemnul tratat termic este mai bine protejat impotriva contracțiilor și scurgerii, are o mai bună izolare termică, este mai igienic, niciodată nu va fi atacat de ciuperci și mucegai, nu va putrezi si nu devine negru sau mucegait. 

Pe lângă avantajele menționate mai sus, lemnul tratat termic este de asemenea mai frumos, nu eliberează rășini, are culori mai vii și o textură mai pronunțată. În cele din urmă, acest tip de lemn nu este toxic si este cel mai indicat material pentru fabricarea ciubarelor din lemn! 

CIUBARUL DIN LEMN OVAL

Acum ciubarele din lemn sunt disponibile si în formă ovală, acestea pot fi foarte utile în proiectarea anumitor zone.

Ciubarul oval are un design placut si este funcțional. Căzile sunt dotate cu bănci confortabile. Sunt produse din diferite tipuri de lemn - molid, larice sau tratate termic, două dimensiuni și două tipuri de sobe - aluminiu sau din inox.

Toate ciubarele noastre din lemn se livreaza gata asamblate. Tot ce trebuie să faceți este să puneti ciubarul la locul pregatit, sa-l umpleti cu apa si sa-l incalziti la temperatura dorita.

Spor la baie!