Ciubarul din fibra de sticla

Producția ciubarelor din fibră de sticlă este locul de întalnire a tradiției cu tehnologia modernă. Ciubarele din fibra de sticla acoperite pe exterior cu lemn de combină caracteristica materialelor de inalta calitate cu materialele traditionale. 

    Pe de o parte un ciubar cu hidromasaj din fibra de sticla este foarte confortabil, ușor de utilizat si intretinut, pe de altă parte acesta are un aspect elegant. Cada din fibra de sticla nu are contracții, scurgeri sau deformari. Mai mult, au un avantaj semnificativ: se pot dota cu sisteme de hidromasaj, bule de aer și sisteme de  iluminat cu LED-uri. 

    Preturile pentru astfel de căzi cu hidromasaj sunt absolut rezonabile si avem siguranta că aceste ciubare ne vor servi mulți ani, fără nici o problemă.
 

Avantaje ciubarelor din fibra de sticla   

Durabilitate
Ciubarele din fibra de sticla sunt produse din acelasi materiale care se folosesc in productia de piscine, acestea fiind materiale ecologice sunt inofensive pentru sănătatea umană. 
Atat copiii, cat si adultii se pot bucura de relaxare in apa calda în condiții de maxima siguranță!  

Intretinere 
Intretinerea ciubarului din fibra de sticla este foarte simpla, trebuie doar să-l spalati bine înainte și după  utilizare. Este indicat folosirea unui burete de baie si detergent lichid folosit la curatirea piscinelor.   

Economie 
Ciubarul cu hidromasaj din fibra de sticla imbracat cu lemn este foarte fiabil si accesibil din punct de vedere economic, prin urmare achiziționarea ecestuia este o investiție bună!     

Estetică
Se poate alege practic orice model din lista, se completează cu un iluminat cu LED-uri și sistem de hidromasaj sau jeturi de aer. Aceasta investitie va permite combinarea hidroterapiei cu terapia de culori si va ajuta la o relaxare in apa calda.

Diversitate
Pe langa alegerea diferitelor  forme, modele si echipamente pentru ciubarele noastre din fibra de sticla, puteți diversifica de asemenea momentele de relaxare prin adăugarea  de diferite plante aromatice si uleiuri esențiale in apa. 
Acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ calitatea apei, exercită o influență benefică de vindecare asupra corpului, și oferă o oportunitate de a va bucura de aromoterapie. 

Încercați arome diferite cu fiecare baie!