Ciubar incastrabil din fibra de sticla rotund/octogonal

Cod
CIUBAR-280

Ciubarele din fibra de sticla incastrabile oferă o oportunitate de a accentua unicitatea designului in locurile in care se monteaza. Montajul acestora vă permite să economisi mult spațiu.

Zona din jurul ciubarului poate fi decorata în diferite feluri în funcție de nevoile, gusturile și dorințele Dvs. Astfel, ea poate fi pavata cu piatra decorativa, gresie de orice culoare si textura, sau chiar lambriu din lemn. Montate in baie ciubarele sunt suficient de spațioase pentru a găzdui întreaga familie. Dotandu-l corespunzator, acesta poate avea toate facilitățile unei cazi cu hidromasaj.

Ele pot fi instalate fie în zonele de piscină sau în camere separate pentru tratamente. Acesta poate fi umplut cu apă caldă sau rece pentru diferite scopuri și proceduri iar curățarea lor nu va cere mult timp sau efort. Intretinerea este usoara, curatarea se face cu detergent lichid utilizat la curățarea piscinelor.

O altă opțiune este de a instala ciubarul din fibra de sticla incastrat pe terasa sau în curtea casei și sa vă bucurati de scăldatul în aer liber.

In ciubarul echipat cu o sobă pe lemne interior sau exterior, apa poate fi ușor încălzită la o temperatura confortabilă. Puteți să vă reîmprospătați în apă rece în timpul unei zile fierbinti de vară, sau va puteti relaxa în apă plăcută, fierbinte sub cerul înstelat în mijlocul unei grădini într-o seara geroasă de iarnă.

Setul de bază include: • Ciubar fibra de sticla • Soba subacvatica sau exterioara pe lemne cu cos de fum 2m • Gard separator din lemn - pentru ciubarul cu soba subacvatica • Gaura evacuare • Teava 1 m (pentru încălzirea exterioara).

Marime ciubar
Tip soba (ciubar)
13.330 RON

PARAMETRII

Dimensiuni 1.8X1.8m 2X2m 2.4X1.8m  
Inaltime 1.1m 1.1m 1.1m  
Adancime 0.96m 0.96m 0.96m  
Volum apa 1200l 1500l 1600l  
Greutate 180kg 220kg 240kg  
Inaltime banca sezut 280mm 280mm 280mm  
Latime banca sezut 290mm 290mm 290mm  
Capacitate 5-6 persoane 6-8 persoane 8-9 persoane  

Accesorii pentru ciubar