Ciubar incastrabil din fibra de sticla rotund/octogonal

Cod
39

Ciubarele din fibra de sticla incastrabile oferă o oportunitate de a accentua unicitatea designului in locurile in care se monteaza. Montajul acestora vă permite să economisi mult spațiu.

Zona din jurul ciubarului poate fi decorata în diferite feluri în funcție de nevoile, gusturile și dorințele Dvs. Astfel, ea poate fi pavata cu piatra decorativa, gresie de orice culoare si textura, sau chiar lambriu din lemn. Montate in baie ciubarele sunt suficient de spațioase pentru a găzdui întreaga familie. Dotandu-l corespunzator, acesta poate avea toate facilitățile unei cazi cu hidromasaj.

Ele pot fi instalate fie în zonele de piscină sau în camere separate pentru tratamente. Acesta poate fi umplut cu apă caldă sau rece pentru diferite scopuri și proceduri iar curățarea lor nu va cere mult timp sau efort. Intretinerea este usoara, curatarea se face cu detergent lichid utilizat la curățarea piscinelor.

O altă opțiune este de a instala ciubarul din fibra de sticla incastrat pe terasa sau în curtea casei și sa vă bucurati de scăldatul în aer liber.

In ciubarul echipat cu o sobă pe lemne interior sau exterior, apa poate fi ușor încălzită la o temperatura confortabilă. Puteți să vă reîmprospătați în apă rece în timpul unei zile fierbinti de vară, sau va puteti relaxa în apă plăcută, fierbinte sub cerul înstelat în mijlocul unei grădini într-o seara geroasă de iarnă.

Marime ciubar
Tip soba (ciubar)
7.282,29 RON

Accesorii pentru ciubar