Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne
Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne
Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne
Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne
Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne
Ciubar din lemn cu soba exterioara pe lemne

Ciubar din lemn tratat termic

Include
Ciubar din lemn tratat termic cu 2 inele din otel inoxidabil
Soba de exterior pe lemne cu cos de fum 2m
Banca din lemn
Scara (0,5 m)
Gaura evacuare
Diametru 1.8m 2m 2.2m 2.4m
Inaltime 1.12m 1.12m 1.12m 1.12m
Adancime 0.98m 0.98m 0.98m 0.98m
Volum apa 1800l 2300l 2900l 3600l
Greutate 240kg 290kg 340kg 400kg
Grosimea lemnului 41mm 41mm 41mm 41mm
Grosimea podelei 39mm 39mm 39mm 39mm
Inaltime banca sezut 320mm 320mm 320mm 320mm
Capacitate 4-5 persoane 5-6 persoane 6-8 persoane 8-10 persoane

CIUBARUL DIN LEMN CU SOBA EXTERIOARA

Ciubarul din lemn amplasat in gradina ne incanta cu aspectul și eleganta unui mobilier de gradina. Nici una din celelalte materiale nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea calda ca lemnul.

Amplasarea ciubarului cu hidromasaj din lemn in gradina va da posibilitatea de a petrece serile geroase de iarnă într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută. Este intodeauna o plăcere baia si relaxarea într-o cada fierbinte pe o vreme geroasă, când totul în jur este alb. După o zi lungă de lucru sau de joaca, adulții și copii se vor bucura de scăldat într-o cadă cu hidromasaj. Aceasta activitate va da un impuls de energie pentru următoarele câteva zile.

Baile calde sau reci într-un ciubar de lemn te ajuta sa scapi de multe afectiuni ale pielii, îmbunătățeste circulația sângelui și întărește sistemul imunitar. In plus, orice tip de lemn emana in aer numeroase substante sanatoase care curata aerul de diverse bacterii daunatoare.

Scăldatul într-un ciubar cu hidromasaj din lemn cu soba exterioara va aduce o mulțime de emoții pozitive și va ofera atât sănătatea fizică cat și psihică.

Ciubarele noastre sunt produse în diferite forme și dimensiuni, pentru a răspunde așteptărilor si a satisface cerințele clientilor! In plus, va punem la dispozitie o gama larga de accesorii, pentru a petrece timpul liber cat mai confortabil!

Avantajele sobelor exterioare sunt evidente:

  • Confera o securitate mai mare

  • Dimensiunea mai mare a cuvei care nu necesită spațiu suplimentar pentru sobă

  • Cenusa din soba nu se imprastie in cada, iar apa rămâne limpede si curata

CIUBARUL DIN LEMN TRATAT TERMIC

Cele mai frumoase căzi cu hidromasaj sunt realizate în mod tradițional din lemn.

În cazul în care sunteți în căutarea unui ciubar care nu numai că va arăta fabulos, dar este rezistent si la condițiile meteorologice nefavorabile, trebuie să alegeți cu siguranță ciubarul din lemn tratat termic! Lemnul tratat termic este mai bine protejat impotriva contracțiilor și scurgerii, are o mai bună izolare termică, este mai igienic, niciodată nu va fi atacat de ciuperci și mucegai, nu va putrezi si nu devine negru sau mucegait.

Pe lângă avantajele menționate mai sus, lemnul tratat termic este de asemenea mai frumoasa, nu eliberează rășini, are culori mai vii și o textură mai pronunțată. În cele din urmă, acest tip de lemn nu este toxic si este cel mai indicat material pentru fabricarea ciubarelor din lemn!

 

Alege produsul dorit

Alege un ciubar din fibra de sticla
Alege un ciubar din lemn
Alege o sauna
Accesorii ciubar
Accesorii sauna